Grafisk Udstilling Birkerød marts 2019

35 grafikere udstiller 
fra den 2. til den 31. marts 2019 i foyeren til Birkerød Bibliotek.

De mere end 110 værker er frembragt i det store grafikværksted på Havarthigaarden på grafikhold undervist i 2018 af grafiker Charlotte Grangaard Jensen.

De forskellige grafiske teknikker med hver deres særlige udtryk og stemning (stregætsninger, akvatinter, linoleumssnit, træsnit, koldnålsraderinger, paptryk, fotogravure mm.) er alle repræsenteret blandt de udstillede værker. Udstillingen viser en mangfoldighed af ideer, grafiske teknikker og grafiske udtryk. At man kan ane inspiration fra store kunstnere som bl.a. Asger Jorn, Picasso, Edvard Munch og Johannes Larsen er nok ingen tilfældighed.

Velkommen til vores udstilling og fernisering.
Ved ferniseringen lørdag den 2. marts kl. 14-16 er alle velkomne. Grafikerne er til stede, og der vil være et musikalsk indslag.

Udstillingen er i øvrigt åben i Bibliotekets åbningstider:
mandag-torsdag kl. 10-19, fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-14, søndag kl. 13-17.

Vil man se hvordan et grafisk tryk bliver til, er der en enestående chance lørdag den 23. marts kl. 11-13, hvor der demonstreres udvalgte grafiske teknikker af 3 af udstillerne, Hanne Nielsen, Helga Bugge og Inga Vestergaard Sørensen.
Søndag den 31. marts kl. 14-16 afholdes finissage.

Udstillerne er: Helle Lillelund Aggebo, Maria Birgitte Arborg, Hanne Axelsson, Anne-Louise Bachmann, Ghita Bech Svensen, Karen Brandt, Helga Bugge, Torben Dahl, Elisabeth Davidsen, Helle Egevang, Mette Fjeldhagen, Peter Grünbaum, Dorthe Hassingboe, Poul Haugsted, Mette Marie Holm, Charlotte Grangaard Jensen, Ole Reinhold Jensen, Christian Sabber Jensen, Helle Jørgensen, Palle Lindgaard-Jørgensen, Lene Kattenhøj, Peter Krygell, Charlotte Marcussen, Lotte Müller, Hanne Nielsen, Inga Schlosser, Jane Hovmand Storm, Inga Vestergaard Sørensen, Eva Terkelsen, Julie Thesander, Hanne Lise Thomsen, Marianne Toftum, Luc de Visme, Kristin Wiborg, Signe Aaen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s