Om mig

Jeg er fuldstændig forelsket i at lave grafiske tryk.

Siden oktober 2020 har jeg været medlem af Grafisk Gruppe, Havarthigaarden i Holte samt medlem af Fyns Grafiske Værksted fra oktober 2021.

Før da har jeg siden 2017 haft min ugentlige gang på værkstedet ved undervisning af Charlotte Grangaard Jensen, uddannet på Det kongelige Danske Kunstakademi. Derudover har jeg været på kursus i carborundum på Fyns Grafiske værksted undervist af Florence Barberis.

Jeg er født i 1968 i Skagen og cand.mag i sprog og kommunikation, et område, som jeg arbejder med til daglig.

Tema

arbejder sædvanligvis med organiske strukturer og komposition, hvor jeg trykker flere plader sammen og flere trykgange. Tematisk arbejder jeg for tiden med mødet/ikke mødet, hvor former rækker ud mod hinanden og skaber et mellemrum. Symbolsk handler det om relationen og hvordan vi kan være tætte og ikke ensomme, men uden det nære møde.

Grafiske metoder

Jeg har arbejdet med de fleste grafiske teknikker, men har været særlig glad for fotopolymergravure, koldnålradering, xerolitografi og carborundum. Mit mål er altid at skabe struktur og stoflighed i udtrykket, gerne gennem at bruge flere teknikker på det samme tryk og ved at blive ved med at udvikle pladen. Ofte bruger jeg afrevet pap, blæk, sand, tape, mørtel eller andet der kan skabe struktur og udtryk. Jeg er glad for fejl, for overraskelser og for at skabe individuelle udtryk i hvert enkelt tryk. Derfor arbejder jeg ikke særlig ofte med serier, men primært originalt tryk.

%d bloggers like this: